No cookies! No trackers!

Balletschool Attitude

Class & Jazz loves people for real. We like to chat, smile and hug face to face. No virtual socializing for us.

Masala (contact) - Wie we zijn - Van waar we komen - Zien en horen

Maxine

Op 8-jarige leeftijd begon Maxine met lessen notenleer en trompet in Steenokkerzeel. Zingen doet ze al haar hele leven, maar op 10-jarige leeftijd ging ze zingen in het Kampenhoutse kinderkoor “Jong Cantabile”. Twee jaar later deed ze mee in de musical “Koning van Katoren”.

Vanaf haar 13de begon ze les te volgen voor piano en zang bij Class & Jazz. Twee jaar later gaf ze haar eerste concert met eigen composities en covers. Op school zat ze in de leerlingen/leerkrachten band en gaf zo, als lead en/of als backing zangeres, een paar keer per jaar een optreden. Sinds 2012 fungeert ze er als assistent zangcoach bij de zanglessen van Raph Van Goubergen.

Ze zong in het koor popkoor “Sing Out Loud” (SOL Zottegem) waarme ze het voorprogramma van Tom Helsen deed. Ze deed mee aan de musical “Legally Blonde” van Jong Musical (JoMus AcadeMy Mechelen). Daar was ze figurant, danseres en backing zangeres. Ze leidde en dirigeerde een eigen opgericht koor voor een eenmalig project. In 2016 gaf ze een klein concert en zong ze in een hotel in Cuzco (Peru). In de zomer 2018 deed ze mee als lead en backing zangeres voor een concert van Masala en One of the Dandies in Tornay (Frankrijk).

Sinds 2018 is ze zanglerares bij Class & Jazz. Van 2019 tot 2021 maakte ze deel uit van het endless voices koor onder leiding van Johannes Dewilde.

In 2021 sloot ze zich aan bij Masala.